Guus Smits
Drs. A.L.A.M. (Guus) Smits (1956) studeerde fiscale economie aan de toenmalige Katholieke Hogeschool Tilburg. Aansluitend aan zijn opleiding trad Guus Smits in dienst bij het Ministerie van Financiën achtereenvolgens als adjunct-inspecteur, inspecteur en hoofdinspecteur titulair der directe belastingen. Als zodanig was hij werkzaam op diverse belastinginspecties in Gelderland en Noord-Brabant ( Tilburg).

Guus Smits

Belastingadviseur
Jeroen  Willemze
Mr. J. (Jeroen) Willemze (1979) heeft zijn studie fiscaal recht aan de Tilburg University afgerond in 2003, waarna hij in dienst is getreden bij Van Boekel Smits & Willems Belastingadviseurs. Tijdens zijn studie is Jeroen werkzaam geweest bij twee kantoren van "the Big Four". Vanaf 2011 is Jeroen toegetreden als lid van de maatschap.

Jeroen Willemze

Belastingadviseur
Marc Willems
Mr. Drs. M.M.L. (Marc) Willems (1961) studeerde eerst fiscale economie aan de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg. Na zijn afstuderen trad Marc Willems in dienst van het Ministerie van Financien achtereenvolgens als adjunct-inspecteur en inspecteur Ondernemingen. Als zodanig was hij werkzaam op inspecties te Delft, Rotterdam en Tilburg.

Marc Willems

Belastingadviseur
Sander  de Landmeter
Sander de Landmeter studeerde fiscaal recht in Tilburg en heeft ruim 11 jaar ervaring als belastingadviseur bij PWC en Deloitte. In die jaren heeft hij zich als allround adviseur gespecialiseerd in de fiscale aspecten rondom de directeur groot aandeelhouder en zijn onderneming, familiebedrijven en vermogende particulieren. Vervolgens is hij 4 jaar als vermogensstructureerder (wealthstructurer) en relatiemanager verbonden geweest aan de private bank MeesPierson.

Sander de Landmeter

Belastingadviseur
Bart Mestrom
Mr. B.J. (Bart) Mestrom (1991) heeft zijn studie fiscaal recht met genoegen aan de Tilburg University afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij werkzaamheden verricht voor het Fiscaal Instituut Tilburg, is hij werkzaam geweest bij een ‘Big Four’ kantoor en is hij bestuurlijk actief geweest als penningmeester bij de fiscale studievereniging T.F.V. “De Smeetskring”.  

Bart Mestrom

Belastingadviseur
Cindy de Leeuw

Cindy de Leeuw

Medewerker aangiftepraktijk
Melissa Reuser

Melissa Reuser

Medewerker aangiftepraktijk
Edmée Tulkens

Edmée Tulkens

Secretaresse
Didi Konings

Didi Konings

Secretaresse